Web Design

[nivo_images width=”940″ height=”267″ effect=”fade” buttons=”true” bubbles=”true”]
http://www.cameraman-fotograf.ro/wp-content/media/slides/pagini/webdesign/slide1.jpg;
[/nivo_images]

Website de prezentare

In zilele noastre un website este necesar pentru orice afacere, fie ea mica sau mare. Fiind posesorul unui site de prezentare veti putea atrage clienti noi si parteneri de afaceri. Site-ul unei companii poate fi vizitat de cateva mii de persoane zilnic, ceea ce va duce impicit la o crestere a numarului de persoane care va vor cunoaste produsele sau serviciile. Un site web reprezinta una dintre cele mai ieftine metode de marketing existente, pentru care trebuie sa platiti o singura data. Scopul unui site web este de a completa si a sprijini efortul dumneavoastra publicitar. Un site poate fi vazut ca un panou public de informatii unde potentialii clienti gasesc informatii despre cum si unde va gasesc, detalii despre gama de produse si compania dumneavoastra, toate la viteza catorva click-uri.

Magazin online

Sunt prea putini care se gandesc ca un business online este o metoda simpla si eficienta de a face multi, multi bani. Din ce in ce mai multi clienti prefera magazinele virtuale pentru ca produsele se pot comanda online astfel nu trebuie sa se mai deplaseze la sediul sau magazinul firmei, si cumpararea necesita mult mai putin timp. Costurile de intretinere sunt cu mult mai reduse decat in cazul magazinelor clasice. Magazinul virtual online nu are nevoie neaparat de stocuri mari. Spre deosebire de un magazin clasic, unde trebuie sa aveti in mod continuu marfa in stoc, un magazin virtual va ofera posibilitatea sa eliminati detinerea de stocuri mari, si care va pot bloca financiar. La un magazin virtual online faceti comanda la furnizor numai dupa ce primiti si dvs. comanda de la client.

Blog

Un blog (se trage din engleza de la web log, traducerea directa fiind jurnal pe internet) este o publicatie web ce contine articole actualizate continuu (sa nu se inteleaga ca articolele sunt tot timpul modificate, ci ca des sunt adaugate articole noi). Articolele sunt scrise la un mod personal, fapt care diferentiaza un blog fata de un site de stiri de exemplu. Specific blogurilor este ca articolele sunt datate cu data si ora si ca ele sunt afisate in ordine invers cronologica, ultimul articol este primul in lista. Scopurile blogurilor sunt variate, majoritatea au pornit ca fiind jurnale personale, altele au fost facute pentru a face publicitate diferitelor companii comerciale sau campanii politice. Blogurile pot avea ca autor de la o singura persoana la o comunitate intreaga.

Promovare si optimizare web

Pentru ca un site sa fie pozitionat in fata in rezultatele unei cautari acesta trebuie sa fie considerat de Google, un site bine optimizat in comparatie cu domeniul sau de activitate si promovat corespunzator prin inscrierea in directoare web, motoare de cautare, prin publicarea de anunturi online si prin postarea de cat mai linkuri “semnificative” inapoi catre site-ul respectiv. Un site bine optimizat si 10 linkuri “semnificative” catre site este mai bine vazut de Google decat un site neoptimizat, inscris necorespunzator in motoare de cautare si directoare web sau optimizat necorespunzator si 100 de linkuri “nesemnificative” catre site. Cand un utilizator face o cautare pe Google folosind cuvintele cheie ale site-ului in rezultate va aparea descrierea site-ului din toate directoarele web si motoarele de cautare in care site-ul a fost inscris daca proprietarul site-ului a apelat la servicii de promovare web.
Echipa noastra nu refuza nimic, accepta orice provocare. Este treaba noastra sa prezentam o imagine profesionista pentru afacerea dumneavoastra. Vom lucra impreuna cu dumneavoastra pentru a realiza orice fel de aplicatii, iar rezultatele sa fie cele asteptate.